Türk kızı aralarına alıp dövdüler

Kırım'da Tatar Türkü bir liseli genç kız, Rus gençlerin saldırısına uğradı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yayınlanırken, Türk kızının hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Kırım'da Bahçesaray Meslek Lisesi'nde son sınıfta okuyan Rus gençler, Tatar Türkü bir kız öğrenciyi aralarına alarak dövdü.

Kızı saçlarından sürükleyip yere düşüren gençler, daha sonra duvarın önünde beklettikleri genç kıza sırayla tokat attı. 

KAHKAHALARLA ÇEKİP SOSYAL MEDYADA YAYINLADILAR

O anları cep telefonu ile kaydeden gençlerin kahkahakarla eğlendiği görüldü.  Rus gençlerin çektikleri videoyu daha sonra sosyal medyada paylaştığı öğrenildi.

Türk kızı aralarına alıp dövdüler - Resim : 2

GENÇ KIZ HASTANEYE KALDIRILDI

Videoları Twitter hesabından yayınlayan Kırım Tatarı gazeteci Gayana Yüksel genç kızın hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Yüksel, paylaşımında iki videoya ve şu ifadelere yer verdi: 

"Kırım’da Kırım Tatarlarına her türlü zulüm devam ediyor. Bahçesaray meslek lisesinde ve 4. okulda okuyan Rus gençler bir Kırım Tatar kızını aralarına alarak dövdüler. Bir de bunun videosunu çekip sosyal medyada paylaştılar. Aldığım habere göre kız hastahaneye kaldırıldı."

Türk kızı aralarına alıp dövdüler ile ilgili etiketler Rusya Türk Rus video lise tatar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.