Türk kahvesi ile övünüyoruz ama... Avrupa'da en fazla Starbucks şubesi olan ikinci ülke Türkiye

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucks'ın Avrupa'da en fazla şubesinin olduğu ikinci ülke Türkiye oldu. Zirvede yer alan ülke ise İngiltere olurken Türkiye'de 536 şube bulunuyor.

Kahvesiyle meşhur Türkiye'de bulunan Sturbucks şubelerinin sayısı dikkat çekiyor. Dünyanın en büyük kahve zincirlerinden biri olan Sturbucks'un Avrupa'da en fazla şubesinin olduğu ikinci ülke Türkiye...

Şirketin açıkladığı verilere göre Avrupa'da en fazla şube 748 ile İngiltere'de bulunuyor. 2. sırada bulunan Türkiye'de ise 536 şube bulunuyor.

Öte yandan Strurbucks'ın Fransa'da 187, Almanya'da 161, Rusya'da 140 ve İspanya'da 139 şubesi bulunuyor.

Türk kahvesi ile övünüyoruz ama... Avrupa'da en fazla Starbucks şubesi olan ikinci ülke Türkiye

Gazeteci Zafer Şahin, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu gurur bizim... Avrupa'nın en çok Starbucks şubesi olan 2.ülkesiyiz. Bir bardak kahveye 20-30 lira verecek kadar bonkörüz. Yalnız ve güzeliz, bir o kadar yoksuluz ama 536 Starbucks şubemiz var. Avrupa Avrupa duy sesimizi..."

Türk kahvesi ile övünüyoruz ama... Avrupa'da en fazla Starbucks şubesi olan ikinci ülke Türkiye ile ilgili etiketler Starbucks Türkiye Avrupa İngiltere Fransa Almanya Rusya İspanya şube
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.