Türk İHA'sından Yunan sınırında fetih devriyesi!

İstanbul'un fethinin 567. yıldönümü kutlanırken günün en anlamlı haberi Yunan sınırından geldi. Bayraktar-TB2 145TB2 uçuş koduyla Yunanistan sınırında devriye uçuşu icra etti. Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, uçuşu ait görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Seçuk Bayraktar, İstanbul'un fethinin 567. yıldönümü dolayısıyla Yunan sınırında devriye uçuşu icra eden Bayraktar-TB2 isimli Türk İHA'sının görüntülerini anlamlı bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı.

GENÇLER ECDADININ İZİNDE YÜRÜYOR

Selçuk Bayraktar paylaşımında "En Sevgili tarafından müjdelenen İstanbul'u 21 yaşında fetheden, çağın teknolojisinde öncü bir hükümdar. Bugün, Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaştaki gençlerimiz ecdadının izinde inançla yürüyor, bilim ve teknolojide ilerliyor.#İstanbulunFethi'nin yıl dönümü kutlu olsun." ifadelerini kullandı.

Türk İHA'sından Yunan sınırında fetih devriyesi!

 

 

 

Türk İHA'sından Yunan sınırında fetih devriyesi! ile ilgili etiketler Selçuk Bayraktar Yunanistan istanbul'un fethi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.