Türk Hava Yolları'nın Toronto uçağı İstanbul Havalimanı'na döndü: Pilot duman ikazı aldı

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Toronto seferini yapan Boeing 777 tipi uçak pilotun duman ikazı alması nedeniyle İstanbul Havalimanı'na döndü. Uçak saat 15.20'de İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz bir şeklide gerçekleştirdi.

THY'nin TK-17 sefer sayılı Boeing 777 tipi uçağı Toronto seferini yapmak üzere saat 15.00'da İstanbul Havalimanı'ndan havalandı. Uçağın kalkışından kısa bir süre uçağın kaptan pilotu duman ikazı aldı. Bunun üzerine pilot, İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesiyle irtibata geçerek iniş için izin istedi. Bu arada olumsuz bir duruma karşı apronda itfaiye ve ambulans ekipleri hazır bekletildi. Uçak saat 15.20'de İstanbul Havalimanı'na inişini sorunsuz bir şeklide gerçekleştirdi.

 

Türk Hava Yolları'nın Toronto uçağı İstanbul Havalimanı'na döndü: Pilot duman ikazı aldı ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları uçak İstanbul İstanbul Havalimanı toronto
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.