Türk Hava Yolları'ndan yolcularına 'Esnek Seyahat' müjdesi: Sınırsız değişiklik hakkı verilecek!

Türk Hava Yolları, yolculara büyük kolaylık sağlayacak önemli bir uygulamasını duyurdu. 'Esnek Seyahat' uygulaması ile artık Türk Hava Yolları yolcuları 31 Aralık 2021 tarihine kadar satın alınan ve son uçuş tarihi 31 Mayıs 2022'ye kadar olan biletleri için sınırsız değişiklik hakkı elde edecek.

Türk Hava Yolları (THY), yolcularına 31 Aralık 2021 tarihine kadar satın aldıkları uçak biletleri için son uçuş tarihi 31 Mayıs 2022'ye kadar olmak şartıyla "Esnek Seyahat" sayesinde sınırsız değişiklik hakkı sağlıyor.

'ESNEK SEYAHAT' İLE BİLETLER GÜVENDE

THY'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, "Esnek Seyahat" uygulamasıyla yolcular biletlerini güvence altına alabiliyor.

 

31 MAYIS 2022'YE KADAR DEĞİŞİKLİK HAKKI

Yolcular sınırsız değişiklik haklarını, son uçuş tarihi 31 Mayıs 2022'e kadar (dahil) olarak yeni seyahatlerinde kullanabilecek.

 

Türk Hava Yolları'ndan yolcularına 'Esnek Seyahat' müjdesi: Sınırsız değişiklik hakkı verilecek! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları bilet esnek seyahat değişiklik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.