Türk Hava Yolları'ndan uçuş iptali!

Türk Hava Yolları (THY) Filipinler'de yaşanan yanardağ patlaması nedeniyle bugün ve yarın başkent Manila'ya yapılacak olan uçuşları karşılıklı olarak iptal etti.

Filipinler'de başkent Manila'nın yakınlarında bulunan Taal Yanardağı'nın patlaması sonrasında Manila Havalimanı'ndan yapılan uçuşları da vurdu.

Türk Hava Yolları, bugün yapacağı TK85 Manila İstanbul seferi ile yarın yapacağı TK84 İstanbul-Manila ve TK85 Manila-İstanbul seferlerini iptal etti.

Türk Hava Yolları'ndan uçuş iptali!

Yanardağın patlaması nedeniyle bölgede etkili olan duman ve kül yağışı nedeniyle Manila Havalimanı'na yapılan birçok uçuş havayolu şirketleri tarafından iptal edildi.

Taal Yanardağı'nın harekete geçmesiyle Flipinler'de alarm verilirken, özellikle çevredeki yerleşim alanlarında yaşayanların tahliye edildiği öğrenildi.

Türk Hava Yolları'ndan uçuş iptali! ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Filipinler Taal Yanardağı uçuş iptali
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.