Türk Hava Yolları'ndan "Türkçe" kararı!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, THY'nin Türkçe'nin yayılmasında önemli misyonunun bulunduğunu söyledi. Aycı, "Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines, bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Türk Hava Yolları, İbn Haldun Üniversitesi ve Airbus tarafından hayata geçirilen 'Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Programı'nın tanıtımı gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz ve Airbus Yönetim Kurulu Üyesi Thierry Baril de katıldı.

thy

İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz ise "Bizim iki uluslararası markamız var. Biri Recep Tayyip Erdoğan biri Türk Hava Yolları. İstikbali göklerde arayan ve göklere doğru yükselen Türk Hava Yolları ile istikbali köklerde arayan ve köklerin derinliğine inmeye çalışan İbn Haldun Üniversitesi işbirliğinde böyle bir yüksek lisans programı düzenlendi.

Türk Hava Yolları ve Airbus ile çalışmak bizim için gurur verici bir husus. Havacılık sektörünün kaliteli insan gücüne ihtiyacı düşünülerek böyle bir işbirliği ortaya çıktı. Bu programı hayatı geçirenlere teşekkür ederim" diye konuştu.

ilker_aycA

Toplantıda konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Türkçe'nin yayılması konusunda THY'nin misyonuna işaret etti. Aycı, "Yeni uçaklarımızı tasarlarken bir tarafına Turkish Airlines, bir tarafına da Türk Hava Yolları yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Türk Hava Yolları'ndan "Türkçe" kararı! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları İlker Aycı Türkçe irfan gündüz thierry baril
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.