Türk Hava Yolları'ndan Türk Silahlı Kuvetleri'ne dönen pilotlara maddi destek!

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki görevlerine dönecek olan pilotlara maddi destekte bulunacağını duyurdu.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne dönecek pilotlara maddi destekte bulunacağını duyurdu.

Pilotların, TSK’ya dönüş sonrası yaşayacakları kayıplara yönelik endişesine dair konuşan Aycı, pilotlar ile ailelerinin yatarak tedavi masraflarının THY tarafından karşılanacağını, bu süreçte yeni evine taşınmak için masrafta bulunacak pilotlara 10 bin TL taşınma desteği ödemesi yapılacağını ve pilot eşlerinin işlerinin durumdan etkilenmesi halinde de THY veya işbirliği yapılan diğer şirketlerde istihdam sağlanacağını ifade etti. Aycı, aynı zamanda pilotlara her yıl 1 maaş ikramiye ödeneceğini de belirtti.

"PEYGAMBER OCAĞINA GERİ DÖNEN HER PİLOTUMUZUN DESTEKÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Türkiye Havayolu Pilotları Derneği (TALPA) tarafından İstanbul’da düzenlenen Pilotlukta Zorunlu Hizmet Çalıştayı’na katılan Aycı, Türk Silahlı Kuvvetleri’ndeki görevlerine dönecek olan pilotların maddi ve manevi kayıplarını en aza indirmek için önemli desteklerde bulunacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “İstikbal Göklerdedir” sözünün takipçisi olarak, İstikbalimizi her zaman göklerde arayacağız. Vatan savunması için ne gerekiyorsa eksiksiz yapmak bizim için şereftir. Hiç tereddüt etmeyin, hiç çekinmeyin; biz bayrak taşıyıcı olarak Peygamber ocağına geri dönen her pilotumuzun destekçisi olmaya devam edeceğiz.”

“Türk askerini Bosna’dan Somali’ye, Afganistan’dan Çanakkale’ye nerede gördüysek gururlandık ve heyecanlandık, sizler de bizim gurur kaynağımızsınız. TSK’ya dönecek olan Türk Hava Yolları pilot ve ailelerinin yatarak tedavi masraflarının şirketimiz tarafından karşılanması talimatını verdim. Bu süreçte yeni evine taşınmak için masrafta bulunacak pilotlarımıza 10 bin TL taşınma desteği ödemesi yapacağız ve çalışan eşinizin iş durumu etkilenirse Ortaklığımız bünyesinde veya iş birliği yaptığımız diğer şirketlerde istihdam sağlamak için elimizden gelen her şeyi yaparız. Maddi olarak da destekçiniziz. TSK bünyesine katılacak olan her pilotumuza her yıl bir 1 maaş ikramiye vereceğiz.”

Türk Hava Yolları'ndan Türk Silahlı Kuvetleri'ne dönen pilotlara maddi destek! ile ilgili etiketler Türk Silahlı Kuvvetleri Türk Hava Yolları İlker Aycı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.