Türk Hava Yolları'ndan tarihi uçuş

Gelen son dakika bilgisine göre; Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı'ndan kalkan uçağı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel Samsun’a tarihi bir uçuş gerçekleştirdi.

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Türk Hava Yolları'nın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel, tarihi bir uçuş gerçekleştirdi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Milli Mücadele’yi başlattığı tarihten tam 101 yıl sonra, 19 Mayıs 2020 tarihinde İstanbul’dan Milli Mücadele’nin başladığı şehir olan Samsun’a düzenlenen bu tarihi uçuş TK1919 sefer sayısı ile gerçekleşti.

Türk Hava Yolları'ndan tarihi uçuş

İstanbul’dan Samsun’a gerçekleştirilen TK-1919 sefer sayılı tarihi uçuşun kaptan pilotu Selin Sevimli, ikinci pilot ise Doğukan Demir oldu.

Türk Hava Yolları'ndan tarihi uçuş - Resim : 2

Türk Hava Yolları'ndan tarihi uçuş ile ilgili etiketler Samsun Türk Hava Yolları 19 Mayıs Günü İstanbul THY
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.