Türk Hava Yolları'ndan korona düzenlemesi!

Yeni tip koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ara verilen tarifeli seferlere 1 Haziran'da yeniden başlamaya hazırlanan Türk Hava Yolları (THY), ikramlarla ilgili önemli bir karar aldı. Havacılık devi ikramları yolculara kutu içerisinde sunma kararı aldı.

Verilen uzun aranın ardından ilk uçuşunu 1 Haziran Pazartesi günü saat 10.00'da İstanbul Havalimanı'ndan Ankara'ya gerçekleştirecek olan Türk Hava Yolları, kabin ekibi ve yolcuların birbirleriyle temasını azaltmak için kritik düzenlemeler yaptı.

Bu kapsamda uçak içindeki ikramlar yolculara artık kutu içerisinde sunulacak. Bütün malzemeler de tek kullanımlık olacak.

Uçaklarda, çay ve kahve servisi ise yapılmayacak. Cam ve porselen bardak kullanılmazken menü kartlarının da dağıtılmaması kararı alındı.

Uçaklarda görevlendirilecek hijyen uzmanı ekibi ise servis sürecinin hiçbir aşamasına dahil olmayacak, sadece sefer boyunca temizlik ve hijyen çalışmalarını kontrol edecek.


-

 


-

Türk Hava Yolları'ndan korona düzenlemesi! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları ikram yolcu kabin içecek hijyen
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.