Türk Hava Yolları'ndan İstanbul ve Ankara açıklaması: Gecikmeler yaşanabilir

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara’da etkisini gösteren yoğun sis ile ilgili açıklama yaptı. Üstün, yoğun sisin Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı’nda operasyonları etkilediğini belirterek, “Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir” açıklamasında bulundu.

İstanbul ve Ankara'da yoğun sis sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşaviri Yahya Üstün, İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis ile ilgili açıklama yaparak, Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı'nda operasyonların etkilendiğini bildirdi.

Üstün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"YOĞUN SİS NEDENİYLE İSTANBUL VE ANKARA'DA UÇUŞLARDA GECİKMELER YAŞANABİLİR"

"İstanbul ve Ankara'da etkisini gösteren yoğun sis Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanı operasyonlarımızı etkilemektedir. Durumun gün içerisinde devam etmesi ve uçuşlarımızda iptal veya gecikmeler yaşanması beklenmektedir. Siz değerli misafirlerimizin bilgisine sunarız."

Türk Hava Yolları'ndan İstanbul ve Ankara açıklaması: Gecikmeler yaşanabilir ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları Ankara İstanbul uçak seferleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.