Türk Hava Yollarından heyecanlandıran mesaj...

Türk Hava Yolları uçuşlara ne zaman başlayacak? Türk Hava Yolları CEO'su Bilal Ekşi'den vatandaşları heyecanlandıran paylaşım: Hazırlanıyoruz

Ulaştırma sektörüne büyük darbe vuran koronavirüs salgını nedeniyle Türk Hava Yolları uzun süredir uçuşlarını gerçekleştiremiyordu.

Pandemi sürecinin sonuna yaklaşılırken Türk Hava Yolları (THY)'ndan peş peşe sevindiren haberler gelmeye başladı.

Atılan normalleşme adımları kapsamında Türk Hava Yollarının iç hat uçuşlarında yolcu kabulünün kişiye özel Hayat Eve Sığar (HES) kodu ile sağlanacağı, uçuşa elverişli olmayan yolcuların ise uçağa alınmayacağını açıklandı.

TÜRK HAVA YOLLARI NE ZAMAN UÇUŞLARA BAŞLAYACAK?

Bu hazırlıklar THY'nin uçaklarının havalanması için "geri sayım" olarak yorumlanırken Türk Hava Yolları CEO'su Bilal Ekşi'den de vatandaşlara umut veren bir açıklama geldi.

Sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan Ekşi, "Sesinizi duyuyoruz. Talebinizi biliyoruz. Hazırlanıyoruz." ifadelerini kullanarak şu türküyü vatandaşlala paylaştı;

"Gurbet elde efkarım var zarım var.
Sırada bekleyen nazlı yarim var.
Bizi ayırana intizarım var.
Yol ver dağlar, ben sılama varayım."

Türk Hava Yollarından heyecanlandıran mesaj...

 

 

 

 

Türk Hava Yollarından heyecanlandıran mesaj... ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Koronavirüs Korona Bilal Ekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.