Türk Hava Yolları'ndan hafta sonu yasağı açıklaması

Türk Hava Yolları, koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonu kısıtlama saatlerinde uçuşu olan yolcularla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Kısıtlama saatlerinde bileti olan yolcular uçuş belgeleriyle seyahat edebilir" denildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağı açıklandı.

Kararın ardından daha önceden bilet alan vatandaşların biletlerinin iptal olup olmayacağı merak konusu oldu. Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün konuya ilişkin açıklamada bulundu.

Üstün, Twitter'dan son durumu paylaştı ve "Değerli misafirlerimiz, Türk Hava Yolları olarak güvenli seyahat standartlarımız ile sizleri ağırlamaya devam edeceğiz. Hafta sonları, sokağa çıkmanın kısıtlandığı saatlerde uçuşu olan misafirlerimiz uçuş belgeleri ile havalimanı ulaşımlarını gerçekleştirebilirler" dedi.

PEGASUS HAVA YOLLARI'NDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Pegasus Hava Yolları da hafta sonları 10.00-20.00 saatleri dışında uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından, uçuşu olan yolcuların muaf tutulacağını bildirdi.

Açıklamada, "20 Kasım 2020 tarihinden itibaren hafta sonları saat 10.00 ile 20.00 dışında uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlamasından, uçuşu olan misafirlerimiz muaftır. Misafirlerimiz mobil uçuş kartı, bilet görüntüsü gibi uçuşu olduğuna dair bir belge ibraz ederek seyahate katılabilirler." denildi.

Türk Hava Yolları'ndan hafta sonu yasağı açıklaması ile ilgili etiketler Koronavirüs THY bilet Türk Hava Yolları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.