Türk Hava Yolları'ndan açıklama: Bilet iptali olacak mı?

Türk Hava Yolları, kısıtlama sürecinde uçuşu olan vatandaşların biletlerini ücretsiz olarak değiştirecek. Şirketten yapılan açıklamada, "İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Güncel gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizde yer alan duyurularımızı takip edebilirsiniz." ifadeleri kullanıldı.

Türkiye 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında tam kapanmaya gidiyor. Kapanma tarihlerinde uçuşları olan vatandaşlar biletlerini ücretsiz olarak değiştirebilecek.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklama şöyle;

"29 Nisan-17 Mayıs 2021 tarihleri arasında uygulanacak tam kapanma sürecinde yurt içi uçak bileti olan yolcularımızın seyahatlerine ilişkin uygulama detayları belli olduğunda gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Çağrı merkezimiz, yetkili mercilerin yayınlayacağı genelgenin ardından sizlere yönlendirmede bulunabilecektir.

İlgili tarihlerde yurt içi bilet değişiklik talepleriniz ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir. Güncel gelişmeler için sosyal medya hesaplarımızı ve web sitemizde yer alan duyurularımızı takip edebilirsiniz."

Türk Hava Yolları'ndan açıklama: Bilet iptali olacak mı? ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY kısıtlama kapanma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.