Türk Hava Yolları'dan kasırga ile ilgili açıklama geldi!

THY'den ABD'deki kasırgayla ilgili bir karar geldi. Türk Hava Yolları İstanbul Houston seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.

ABD'de korkulan kasırga Harvey karaya ulaştı. Teksas kıyılarını vurmaya başlayan kasırga için ABD Başkanı Donald Trump doğal afet bildirisi imzaladı. Bildiriyle bölgeye federal yardım sağlanacak.

Uzmanlar kasırganın son 12 yılın en şiddetlisi olacağını açıkladı. Harvey ülkedeki alarm durumunu sadece 55 saat içinde birinci kategoriden dördüncüye çıkarttı. 2005 yılında ülkeyi vuran Katrina kasırgası dahi üçüncü kategoride kalmıştı.

Sadece kasırga ve hortum tehlikesi değil ABD büyük bir sel tehlikesiyle de karşı karşıya. Kasırganın getireceği yağmur, 160 kilometre üzerinde bir alanı sular altında bırakabilir.

THY SEFERLERİ İPTAL ETTİ

Türk Hava Yolları İstanbul Houston seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiğini açıkladı.

Türk Hava Yolları'dan kasırga ile ilgili açıklama geldi! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları kasırga houston Açıklama seferler iptal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.