Türk Hava Yolları, 'sigorta şirketi' iddialarını yalanladı

Türk Hava Yolları (THY), sosyal medyada ve bazı internet sitelerinde yer alan 'sigorta şirketi' haberlerine ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada iddialar yalanlanırken, "Türk Hava Yolları ailesi olarak, markamızın itibarına zarar vermek isteyen bu kirli niyetleri kınıyoruz." ifadesi yer aldı.

Türk Hava Yolları (THY) Basın müşavirliğinden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya kanalları ve internet haber mecralarında uçaklara sigorta hizmeti sağlayan şirket ile ilgili yanlış bilgiler yayıldığının görüldüğü belirtildi.

Dünyanın en saygın havayolu şirketlerinden biri olarak operasyonel süreçlerde hizmet kalitesini uluslararası ölçekte kanıtlamış, havacılık odaklı şirketler ile iş birliği gerçekleştirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tüm uçak gövde ve sorumluluk sigortalarımız ile ilgili de yurt dışı merkezli ve özellikle havacılık sigortaları konusunda uzmanlaşmış sayılı şirketlerden olan Albatros Brokerlik ile çalışıyoruz. Küresel havacılık endüstrisinin zor günlerinde dahi ay yıldızlı bayrağımızı dünyanın dört bir yanında başarıyla dalgalandıran Türk Hava Yolları ailesi olarak, markamızın itibarına zarar vermek isteyen bu kirli niyetleri kınıyoruz. Halka açık ve denetlenen bir şirket olduğumuzu hatırlatarak her türlü kanuni hakkımızı saklı tutuyoruz. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün de Twitter'dan şirketin konuyla ilgili açıklamasını paylaştı.

Türk Hava Yolları, 'sigorta şirketi' iddialarını yalanladı ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları Yahya Üstün sigorta
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.