Türk Hava Yolları, İstanbul varışlı tüm seferlerini durdurdu!

İstanbul'da iki gündür hayatı felç eden şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları, İstanbul varışlı tüm seferlerini durdurduğunu açıkladı.

Türkiye genelinde dün başlayan şiddetli lodos etkisini hala devam ettiriyor. İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde binaların çatısı uçtu, ağaçlar devrildi. 

ŞİDDETLİ FIRTINADA 4 KİŞİ VEFAT ETTİ

AFAD verilerine göre İstanbul'daki fırtınada, 1 'i yabancı uyruklu olmak üzere 4 kişi yaşamını yitirirken 3'ü ağır, 19 kişi de yaralandı.

İstanbul'da şiddetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) yurt içi uçuşlarında İstanbul seferlerinde bilet ve bagaj işlemleri durdurduğunu açıkladı. 

"SEYAHATİNİZ DURUMUNU ÇAĞRI MERKEZİ YA DA WEB SİTESİNDEN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ"

Konuyla ilgili olarak resmi twitter adresinden bir açıklama yapan THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, " İstanbul'da yaşanan şiddetli rüzgar operasyonlarımızı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Misafirlerimizin güvenli ve konforlu seyahati için tüm ekiplerimiz var gücüyle çalışıyor. Seyahatinizin durumunu çağrı merkezimiz ya da web sitemiz aracılığıyla öğrenebilirsiniz." paylaşımında bulundu.

 

 

 

Türk Hava Yolları, İstanbul varışlı tüm seferlerini durdurdu! ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.