Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi'den merak uyandıran paylaşım: Bugünkü büyük haber ne olacak?

Türk Hava Yolları, dün yaptığı paylaşımda "Yarın paylaşacağımız büyük haber için heyecanlıyız" ifadelerini kullanmıştı. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de paylaşımı alıntılayarak "Bir şeyler olacak" demişti. THY'nin yapması beklenen büyük duyuru merak konusu oldu.

Türk Hava Yolları dün büyük merak uyandıran bir paylaşım yaptı. THY'nin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Yarın paylaşacağımız büyük haber için heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de paylaşımı alıntılayarak "Bir şeyler olacak" mesajını attı. Türk Hava Yolları'nın bugün yapması beklenen duyuru merakla bekleniyor.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Ekşi'den merak uyandıran paylaşım: Bugünkü büyük haber ne olacak? ile ilgili etiketler THY Bilal Ekşi Türk Hava Yolları Twitter paylaşım
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.