Türk Hava Yolları bu yıl 60 bine yakın evcil hayvanı uçurdu

Bu yıl Türk Hava Yolları ile uçan evcil hayvan sayısı belli oldu. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2021 yılında 59 bin 534 evcil hayvanı uçaklarda misafir ettiklerini bildirdi.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, 2021 yılında 59 bin 534 evcil hayvanı uçaklarda misafir ettiklerini duyurdu.

Sosyal medya hesabından evcil hayvan taşımacılığına ilişkin açıklama yapan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, şunları kaydetti:

"Evcil hayvan dostlarımıza daha iyi hizmet vermek için İstanbul Havalimanı'nda özel kontuar açtığımızı biliyor musunuz? 2021 yılında şimdiye kadar 59 bin 534 evcil hayvan dostumuzu uçaklarımızda misafir ettik. Süreçlerimizi daha da iyileştirmek için canla çalışıyoruz."

 

Türk Hava Yolları bu yıl 60 bine yakın evcil hayvanı uçurdu ile ilgili etiketler Türk Hava Yolları THY evcil hayvan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.