Türk Hava Yolları ABD'deki Türkler için New York'tan özel sefer düzenleyecek

Son dakika... Türkiye’nin New York Başkonsolosluğu yaptığı yazılı açıklamada, Türk Hava Yolları’nın (THY) 17 Haziran Çarşamba günü New York (JFK) John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’ndan, İstanbul’a özel sefer düzenleyeceğini duyurdu.

Türkiye’nin New York Başkonsolosluğundan yapılan açıklamada, "Türk Hava Yolları tarafından 17 Haziran 2020 Çarşamba günü, New York yerel saatiyle 18.45’te JFK Havalimanı’ndan İstanbul’a özel bir sefer (TK4902) düzenlenmesi planlanmaktadır. Bu seferle ülkemize dönmek isteyen vatandaşlarımızın biletlerini satış kanallarından biri üzerinden en kısa sürede temin etmeleri gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ GÖSTERENLER UÇUŞA KABUL EDİLMEYECEK

Duyuruda, koronavirüs belirtileri gösteren veya daha öncesinde Covid-19 tanısı konulmuş olanların uçuşa kabul edilmelerinin yolcu güvenliği bakımından mümkün olamayacağı ve yolcuların kabin bagajlarının salgına karşı tedbirler çerçevesinde uçuş kabinine alınmalarına izin verilmeyeceği, bagajların bilet işlemleri sırasında uçağa yüklenmek üzere bırakılması gerektiği kaydedildi.

THY tarafından 15 Mayıs'ta New York ve Chicago'dan, 16 Mayıs'ta Houston'dan ve 17 Mayıs'ta da Miami'den özel sefer yapılmıştı.

Koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü ülke olan ABD'de 2 milyon 182 bin 950 hasta kayıtlara geçti. Virüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı da son verilere 118 bin 283.

AJANSLAR

Türk Hava Yolları ABD'deki Türkler için New York'tan özel sefer düzenleyecek ile ilgili etiketler THY Türk Hava Yolları New York ABD Amerika uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.