Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi

Türk hackerlar Ermenistan’ın önde gelen haber gazetesi Newsarium’u hackledi. Ermeni gazetesinin Türkiye ve Azerbaycan’a yönelik yalan haberleri nedeni ile Türk hackerların hedefi olduğu öğrenildi. Türk hackerlar gazetenin ana sayfasına Sözde Ermeni soykırımı ile ilgili bir video ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in sosyal medyada viral olan videosunu yayınladılar.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Azerbaycan aleyhine yayınlar yapan Ermeni gazetesi hacklendi.

Ermeni gazetesi Newsarium’un internet sitesini ele geçiren 4 hackerden birinin dünyanın en önde gelen üniversitelerinden olan Massachusetts Institute of Technology (MİT) ile Kıbrıs Rum kesiminin Yunanistan ile beraber yönettiği, “Büyük Yunanistan” isimli projenin bulunduğu sistemi hackleyen Emilyano Zapota kod isimli hacker olduğu öğrenildi. Ermeni gazetesini hackleyen Türk hackerlar, Emilyano Zabota, MXBozKurT, ShuterLooK ve DexmoD’ın gazetenin kullanıcı bilgilerine ve yönetici maillerine sızarak gazete yönetiminin mail adreslerini de ele geçirdiği ifade edildi.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi

SİTEYE İLHAM ALİYEV’İN PAŞİNYAN HAKKINDA SÖYLEDİĞİ VİDEO KONULDU!

Ermeni gazetesinin Türkiye ve Azerbaycan’a yönelik yalan haberleri nedeni ile Türk hackerların hedefi olduğu öğrenildi. Düzenli olarak asılsız ve yalan haber yaparak düşmanca başlıklar atan gazete,Türk hackerler tarafından hackleyerek tüm sistemi felç edildiği ortaya çıktı. Türk hackerlar, gazetenin ana sayfasına sözde Ermeni soykırımını ile ilgili bir video ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Ermenistan Başbakanı Paşinyan hakkında sözlerinin olduğu videoyu yayınladılar.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi - Resim : 2

SüperHaber’in aldığı bilgilere göre, saldırıda ismi geçen hackerlardan ShuterLook'ın hedef alınan Ermeni sitesine virüs yaydığı da öğrenildi. Hackerin sunucudaki Türkiye,E rdoğan ve Azerbaycan aleyhine yapılan, tüm asılsız haberleri silerek, serverin bulunduğu dataya hackerlerin terimi ile “backdoor virüsü “ atarak tüm sisteme bilgisayar virüs yaydığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi - Resim : 3

ERMENİSTAN’DA ŞOK YAŞANIYOR!

Ermenistan’da şok yaratan Türk hacker saldırı sonrası siteye, “Dünyanın Dengesini Bozan O Asil Irk TÜRK Irkı Buraya Hakim Olmuştur. Uzaklarda Bir Yerlerde Yaşayan O Asil TÜRK Milletine Selam Olsun Elbet 1 Gün Kızıl Elmada'da Buluşmak Dileği İle Huuuu
OĞUZ KAAN - ATTILA - ALPARSLAN - ERTUĞRUL GAZI - OSMAN GAZI - S.SÜLEYMAN - F.S.MEHMET HAN - S.ABDÜLHAMIT HAN - M.K.ATATÜRK
Biz Ulu TÜRK Irkına Atalarımızdan Miras Kalan İntikam Ateşi Gökte Güneşi Yerde Cehennemi Yakarcasına Hala Alev Alev Yanmakta Taki Kıyametedek And Olsun Size Bu Faniyatı Dar Edeceğiz.” yazdılar.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi - Resim : 4

TÜRKİYE VE ERMENİSTAN ALEYHİNE ASILSIZ HABERLER YAZIYORDU!

Türkiye’de bulunan dör hackerın ele geçirdiği Newsarium isimli gazete, Ermenistan’ın başkenti Erivan’da yayın yapıyor.Yayınlarının tamamında Türk ve İslam düşmanlığı yaptıkları biliniyor. Türk düşmanları tarafından 2013 yılında kurulan gazete, geçtiğimiz günlerde yine bir haberle daha gündeme gelerek hackerlerin hedefi olmuştu. Gazete sözde Ermeni soykırımı yalanları ile yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında ve ayrıca Filistin’e yönelik yalan haber politikaları ile gündeme gelmişti.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi - Resim : 5

TÜRK VE İSLAM DÜŞMANLARININ KORKULU RÜYASI TÜRK HACKERLAR!

Ermenistan’ın önde gelen gazetesini hackleyenlerden, “Turkey Security“ adını da kullanan “DexmoD“ isimli Türk hacker geçmişte “hacker attack rank” isimli platformda en çok İsrail’e ait internet sitelerini hackleyen Türk hacker olarak gündeme gelmişti. Bunun dışında, aynı hackerın. Ferrari, Subaru ve Washington gibi ünlü markaları hacklediği ve Türkiye aleyhine yayın yapanlara protesto amaçlı saldırılarda bulunduğu öğrenildi.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi - Resim : 6

Öte yabdan Türk hackerların, Ermeni gazetesini ele geçirdikten sonra,”Türkiye’ye ve İslam alemine bir saldırı görürsem, oraları hackleyerek intikam alırım.” dedikleri söylendi.

Türk hackerlar Ermeni gazetesini ele geçirdi ile ilgili etiketler Ermenistan Gazete Türkiye Azerbaycan Newsarium hacker internet sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.