Türk hacker, Kıbrıs Rum kesiminin resmi devlet sitesine ele geçirdi! Gizli çalışmayı deşifre etti...

“SpyHackerz” adlı hacker grubu üyesi olan ve “ Emilyano Zapota” ismi kullanan Türk bilgisayar korsanı, Kıbrıs Rum Kesimi resmi devlet sitesini ele geçirdi. Türk hacker, eylemini Yunanistan’ı protesto için yaptığını duyurdu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Ele geçirilen sitedeki haritada, Kıbrıs’ın ve Türkiye’nin tamamı, batıda Makedonya, doğuda ise Irak, Suriye, Ermenistan ve Rusya’nın bir bölümü dahil, Hindistan’a kadar olan yerler ile beraber Mısır’da bulunuyor.

Türk hacker, Kıbrıs Rum kesiminin resmi devlet sitesine ele geçirdi! Gizli çalışmayı deşifre etti...

GİZLİ BİR YAPILANMA OLDUĞU BELİRLENDİ

Eylemini göçmenler için yaptığını ifade eden Türk bilgisayar korsanının, şifresini kırdığı “Egnosis” adlı sitedeki yazılardan, gizli bir yapılanma olduğu belirlendi.

Hacker'ın ele geçirdiği sitedeki gizli belge ve bilgilerden, Yunanistan ile Kıbrıs Rum kesiminin, devlet içinde beraber oluşturdukları, “Büyük Yunanistan” hayali kuran bir teşkilat kurdukları ortaya çıktı.

Sitede ele geçirilen “Büyük Yunanistan” planının haritasında, Kıbrıs’ın tamamı, İstanbul dahil Trakya’nın tümü, Ege ve Akdeniz kıyıları ile beraber Mısır’da bulunuyor.

Türkiye’den Avrupa’ya gitmek isteyen mültecilere, gerçek mermi atarak öldüren, kadın ve çocukların olduğu botları batıran Yunanistan’ın, Kıbrıs Rum Kesimi ile olan gizli bir çalışması belirlendi.

TÜRK BİLGİSAYAR KORSANI RUM DEVLET SİTESİNE GİRDİ

“SpyHackerz” adlı hacker grubu üyesi olduğunu söyleyen ve “Emilyano Zapota” ismi kullanan bilgisayar korsanı bir Türk’ün eylem saldırısı, Yunanistan ve Kıbrıs Rum Kesimi’nin, gizli bir teşkilatı ile hayallerini de ortaya çıkardı.

YUNANİSTAN VE RUMLARIN ORTAK HAYALLERİ DEŞİFRE OLDU!

Türk bilgisayar korsanı Emilyano Zapota’nın, Kıbrıs Rum kesimine ait olan ve devlet tarafından desteklendiği bilinen, ayrıca Yunanistan ile ortak oluşturulduğu tespit edilen "Egnosis Büyük Yunanistan Örgütü"nün sitesini ele geçirdi.

GİZLİ BELGE VE BİLGİLERİ KENDİNE ALDIĞINI YAZDI

Kıbrıs Rum Kesimi’nin resmi sitesinin şifrelerini kıran Türk bilgisayar korsanı, sitenin sunucusunda bulunan tüm gizli bilgi ve belgeleri kendisine aldığını duyurdu. Türk bilgisayar korsanı, siteyi ele geçirdiğini ve tüm bilgileri de aldığını siteye mesaj olarak bıraktı.

“BÜYÜK YUNANİSTAN” HAYALLERİ ORTAYA ÇIKTI

Türk bilgisayar korsanının şifresini kırdığı sitedeki yazılardan, Yunanistan ve Rum kesiminin, devlet içinde oluşturduğu, “Büyük Yunanistan” hayali kuran teşkilat olduğu ortaya çıktı..

“BÜYÜK YUNANİSTAN” PLANININ HARİTASI YAPILMIŞ

Sitede elegeçirilen “Büyük Yunanistan” planının bir haritasınında olduğu anlaşıldı. Bu gizli haritada, Yunanlılar ile Rumların ortak hayalleri de deşifre oldu.

Ele geçirilen sitedeki haritada, Kıbrıs’ın ve Türkiye’nin tamamı, batıda Makedonya, doğuya ise Irak, Suriye, Ermenistan ve Rusya’nın bir bölümü dahil, Hindistana kadar olan yerler ile beraber Mısır’da bulunuyor.

İşte Türk bilgisayar korsanının ele geçirdği Kıbrıs Rum Kesimi egnosis adlı örgütünün elegeçirilen sitesi...

site http://www.e-gnosis.kepa.mlsi.gov.cy/

Türk hacker, Kıbrıs Rum kesiminin resmi devlet sitesine ele geçirdi! Gizli çalışmayı deşifre etti... - Resim : 2

MARMARA, EGE VE AKDENİZ KIYILARINI ELE GEÇİRME PLANI

Öte yandan Enosis adlı sitede ele geçirilen belge haritada, önce Marmara, Ege ve Akdeniz kıyılarını ele geçirme planı da var. 

Türk hacker, Kıbrıs Rum kesiminin resmi devlet sitesine ele geçirdi! Gizli çalışmayı deşifre etti... ile ilgili etiketler Rum internet sitesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.