Türk gazeteciye ABD'de skandal saldırı

ABD'nin New York şehrinde, koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında getirilen kısıtlamaları protesto eden grubu görüntüleyen Anadolu Ajansı (AA) kameramanı Vural Elibol, saldırıya uğradı. Skandal olayda Elibol'un basın kartını alan göstericiler, yere atarak kartı kırdı.

ABD'nin çeşitli kentlerinde uzun bir süredir koronavirüs kaynaklı kısıtlamalara karşı protestolar devam ederken, bugün New York'taki protestolar sırasında, AA Kameramanı Elibol, saldırıya uğradı. 

BASIN KARTINI ALIP KIRDILAR

Özellikle de basına karşı tutumları ile dikkati çeken protestoculardan biri, Elibol'a yönelerek kolunu bükmeye çalıştı. Daha sonra AA kameramanının basın kartlarından birini çekip koparan  gösterici, kartı yere atarak kırdı.  

Elibol polis çağırırken, birçok kişi de göstericiyi engellemeye çalıştı. 

Göstericiyi gözaltına alan polis, sorgunun ardından kısa süre içinde saldırganı serbest bıraktı. 

(AA)

Türk gazeteciye ABD'de skandal saldırı

Türk gazeteciye ABD'de skandal saldırı ile ilgili etiketler ABD Anadolu Ajansı gazeteci Saldırı Korona basın karıt vural elibol

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.