Türk gazeteciler, Beyaz Saray'daki toplantıya alınmadı

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile Beyaz Saray'da düzenlediği ortak basın toplantısında tek taraflı Orta Doğu barış planını kamuoyuna açıkladı. Söz konusu toplantıya Türk gazeteciler alınmadı.

ABD Başkanı Trump ve İsrail Başbakanı Netanyahu, dün akşam saatlerinde Beyaz Saray'da düzenlenen ortak basın toplantısında tek taraflı Orta Doğu barış planını, dünya ile paylaştı. 

TÜRK GAZETECİLERE AKREDİTASYON ENGELİ

NTV'nin Washington Temsilcisi Hüseyin Günay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamda, Beyaz Saray'ın Türk gazetecilere ambargo uyguladığını belirterek "Trump ve Netanyahu basın toplantısına Washington’daki yerleşik Türk gazeteciler alınmadı. Akreditasyon için başvurduk ancak olumlu yanıt verilmedi" dedi.

Günay, NTV canlı yayınında da Washington’da yerleşik olarak bulunan diğer yayın organlarının Anadolu Ajansı, TRT World, TRT1 ve TRT Haber kurumları olduğunu ve bu kurumlarda çalışan gazetecilere de akreditasyon verilmediğini ifade etti.

Türk gazeteciler, Beyaz Saray'daki toplantıya alınmadı

 

Türk gazeteciler, Beyaz Saray'daki toplantıya alınmadı ile ilgili etiketler Donald Trump Türk Binyamin Netanyahu Netanyahu gazeteci Trump Beyaz Saray
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.