Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi müjdesi! RTÜK kuralları akıllara geldi...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final müsabakaları sona erdi. Liverpool, Manchester City, Villarreal ve Real Madrid yarı final bileti alan takımlar oldu. Şampiyonlar Ligi yarı final müsabakaları Türkiye'den şifresiz olarak yayımlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final maçlarının ardından yarı final eşleşmeleri belli oldu. Tüm futbolseverler yarı final maçlarını merakla takip ederken maçların nasıl izleneceği merak konusu oldu. 

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK), 21 Ekim 2021 tarihinde aldığı karar göre, Şampiyonlar Ligi'nde yarı final maçları ve final şifresiz yayınlanacak.

Ayrıca UEFA Avrupa Ligi yarı final ve final karşılaşmaları, UEFA Süper Kupa maçı da şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Liverpool-Villarreal ve Manchester City-Real Madrid eşleşmeleri, 26-27 Nisan ile 3-4 Mayıs tarihlerinde oynanacak.

Türk futbolseverlere Şampiyonlar Ligi müjdesi! RTÜK kuralları akıllara geldi... ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.