Türk F-16'ları PKK'nın Hakurk kampını vurdu!

Türk Silahlı Kuvvetleri PKK'nın Hakurk bölgesindeki unsurlarına hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Yapılan harekatta örgüte ait sığınak, barınak ve silah mevzilerinin imha edildiği. 2 teröristin ise etkisiz hale getirildiği belirtildi.

TSK'dan yapılan açıklamada "Irak kuzeyi Hakurk bölgesine yönelik olarak 10 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde teröristler tarafından sığınak, barınak ve silah mevzii kullanılan hedefler imha edilmiş, silahlı iki terörist etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Irak kuzeyi Hakurk bölgesine yönelik olarak 10 Haziran 2018 tarihinde düzenlenen hava harekâtı neticesinde teröristler tarafından sığınak, barınak ve silah mevzii kullanılan hedefler imha edilmiş, silahlı iki terörist etkisiz hale getirilmiştir.</p>&mdash; TSK (@TSKGnkur) <a href="https://twitter.com/TSKGnkur/status/1006042410298822657?ref_src=twsrc%5Etfw">11 Haziran 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Türk F-16'ları PKK'nın Hakurk kampını vurdu! ile ilgili etiketler TSK Hakurk hava harekatı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.