Türk duvarı Manchester'in başına bela oldu! Çağlar'dan sonra Merih de golünü attı!

Şampiyonlar Ligi'nde günün maçı İngiltere'de oynandı. G Grubu 3. maçında Old Trafford'da oynanan Manchester United-Atalanta maçına Merih Demiral damga vurdu. Karşılaşmada müthiş bir performans ortaya koyan Milli futbolcu Merih Demiral hiç hava topu kaybetmezken bir de gol attı.

Şampiyonlar Ligi G Grubu maçında Manchester United ile Atalanta Old Trafford'da karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı İtalyan ekibi Atalanta'nın 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı. Karşılaşmada bir gol atan Milli futbolcu Merih Demiral'ın golünde Juventus'tan takım arkadası dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo şaşkınlık içerisinde kaldı. 

Şampiyonlar Ligi'nde kariyerinin ilk golünü Old Trafford'da Manchester United'a atan Türk futbolcu Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'ya da adım attırmadı. 

Merih attığı kafa golünde Ronaldo'nun bulunduğu yer ise şaşırttı. En güzel yerden Merih'in golünü izleyen Ronaldo eski rakım arkadaşını da kutladı.

MERİH'TEN DEFANSTA HARİKA PERFORMANS!

Merih, Juventus'tan eski takım arkadaşı olan Ronaldo'ya karşı harika bir performans ortaya koyarken defanstaki oyunuyla büyük alkış topladı.

Türk duvarı Manchester'in başına bela oldu! Çağlar'dan sonra Merih de golünü attı!

Ronaldo ile sık sık karşı karşıya gelen Merih Demiral, Manchester United ataklarına izin vermedi.

Türk duvarı Manchester'in başına bela oldu! Çağlar'dan sonra Merih de golünü attı! - Resim : 2

ÇAĞLAR DA MANCHESTER AĞLARINI SARSMIŞTI!

Geçtiğimiz hafta Premier Lig'de karşılaşan Leicester City-Manchester United maçında da fileleri havalandıran bir başka Türk Çağlar Söyüncü olmuştu. 

 

Türk duvarı Manchester'in başına bela oldu! Çağlar'dan sonra Merih de golünü attı! ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Merih Demiral
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.