'Türk doktor yok' yalanına Sağlık Bakanı Koca'dan cevap alan Ümit Özdağ yine durmadı!

Hatay Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin acil servisinde Türk doktor olmadığını iddia eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a cevap Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan geldi. Hastanede 4 doktorun bulunduğunu belirten Koca, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını belirtti. Bu olayı sosyal medya hesabından duyuran Özdağ, yine durmadı. Ümit Özdağ, Bakan Koca'ya teşekkür ederken bu sefer İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı.

Mültecilere karşı ırkçı söylemleriyle sık sık gündeme gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden provokasyonlarına devam ediyor...

Özdağ, geçtiğimiz günlerde bir Facebook paylaşımını Twitter hesabından alıntılayarak hastanelerde Türk doktorların azınlıkta olduğunu iddia etti. 

Bu paylaşımı yayınlayan Özdağ, "Türk insanının kendi ülkesinde 2. sınıf olması sürecini yaşıyoruz. Arapları üstün insan, Arapçayı kutsal dil zanneden zihniyet Türk Milletine kendi ülkesinde mülteci olma hissini yaşatıyor.Herkes kendi vatanına dönecek. Kurulan iç savaş ve bölünme komplosunu Zafer Partisi bozacak" notunu düştü.

'Türk doktor yok' yalanına Sağlık Bakanı Koca'dan cevap alan Ümit Özdağ yine durmadı!

SAĞLIK BAKANI KOCA'DAN ÖZDAĞ'IN İDDİALARINA YANIT

Bu paylaşımın ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Özdağ'ı arayarak Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde acil serviste 4 doktorun görev yaptığını, ikisinin Türk ikisinin ise Suriye kökenli olduğunu ancak Türkiye’de tıp eğitimi aldıklarını belirtti. Ancak Ümit Özdağ, bu haberi sosyal medya hesabındsan duyururken yaptığı açıklamayla tepki çekti. Özdağ, bu konuda da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef aldı. 

'Türk doktor yok' yalanına Sağlık Bakanı Koca'dan cevap alan Ümit Özdağ yine durmadı! - Resim : 2

FAHRETTİN KOCA, BU ÜSLUBA SESSİZ KALMADI

Özdağ'ın açıklamasında Süleyman Soylu'yu hedef almasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Sn. Ümit Özdağ, Reyhanlı Devlet Hastanesi ile ilgili verdiğiniz yanlış bilgiyi düzeltmeniz için sizi aradım, hatanızı kendiniz düzeltin istedim. Ama düzeltme metninizde konuyla ilgisi olmayan bir bakan arkadaşıma sataştınız. Nezaketsizlik, düzeltme olarak kabul edilemez!"

'Türk doktor yok' yalanına Sağlık Bakanı Koca'dan cevap alan Ümit Özdağ yine durmadı! - Resim : 3

 

'Türk doktor yok' yalanına Sağlık Bakanı Koca'dan cevap alan Ümit Özdağ yine durmadı! ile ilgili etiketler Hastane doktor Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ reyhanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.