"Türk dizilerinde eşcinsellere yer yok" sözlerine sert yanıt!

MED yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'un, katıldığı bir panelde "Türk dizilerinde eşcinsel kahramanlara yer yoktur" sözlerine Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci tepki gösterdi.

Oyuncu Özge Özpirinçci ve Hazal Kaya ile yapımcı Fatih Aksoy, Antalya Film Festivali’nde ‘kadın’ konulu panele katıldı.

EŞCİNSELLER İZLEYİCİYE İTİCİ GELİYOR

Umutsuz Ev Kadınları(Desperate Houseviwes), MedCezir (The OC), Bizim Hikaye (Shameless) gibi dizileri Türkiye’ye adapte ederken eşcinsel karakterleri dizilerden çıkartan Fatih Aksoy, panelde “Türk dizilerinde eşcinsel kahramanlara yer yoktur. Amerika’da yapıyorlar ama biz korkuyoruz. İzleyiciye itici geliyor. Bunu dijital platformda yapabilirdik. Ama eşcinsel karakterlerin henüz evlerde izlenmek istendiğine inanmıyorum” dedi.

"KOMŞUNUZUN PERDESİ BİRAZ AÇIK OLSA..."

Bu sözler büyük alkış alınca Özge Özpirinçci devreye girdi ve şöyle konuştu: “Dizilerde eşcinsellere karşısınız ancak komşunuzun perdesi biraz açık olsa, orada ayıp bir şey olsa bayılarak izlersiniz!”

"Türk dizilerinde eşcinsellere yer yok" sözlerine sert yanıt!

"Türk dizilerinde eşcinsellere yer yok" sözlerine sert yanıt! ile ilgili etiketler Özge Özpirinçci eşcinsel fatih aksoy polemik
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.