Türk belgeselciyi Nijerya'da Hz. İsa zannettiler!

Bisikletle Afrika'nın 54 ülkesini dolaşarak ''Journey To Dreams'' (Hayallere Yolculuk) adlı belgeseller çeken Hasan Söylemez, Nijerya halkı tarafından Hz. İsa zannedildi.

Belgesel yapımcısı Hasan Söylemez, Afrika'da yaşayan insanların ne tür hayaller kurduğunu araştırmak için bisikletle Ocak 2017'de Fas'tan yola çıktı.

 Gittiği her ülkede insanlara hayalleriyle ilgili sorular soran Söylemez, yaşadığı maceraları, ülkelerin kültürlerini ve anlatılan hayalleri belgesele dönüştürüyor.

Alışılmışın dışında bir Afrika gösteren bu belgesel, her ülkede ayrı bir bölüm olmak üzere seri halinde ''Journey To Dreams'' (Hayallere Yolculuk) adıyla Hasan Söylemez'in YouTube kanalında yayınlanıyor.

Türk belgeselciyi Nijerya'da Hz. İsa zannettiler!

SON DURAĞINDA HZ. İSA ZANNEDİLDİ

Hasan Söylemez, son durağı olan Nijerya'nın Oyo eyaletinde Hz. İsa zannedildi. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Söylemez, "Şu an çok komik bir durum yaşanıyor. Saçlarım açık kaldığım pansiyonun kapısına çıkmıştım. Az önce kapım çalındı, çevreden beni görenler pansiyona gelmiş. İsa burada kalıyormuş onu görmeye geldik demişler. Saçlarımı bağlayıp dışarı çıkayım da İsa olmadığımı anlatayım" sözleriyle yaşadığı durumu anlattı.

Türk belgeselciyi Nijerya'da Hz. İsa zannettiler! - Resim : 2

 

 
Türk belgeselciyi Nijerya'da Hz. İsa zannettiler! ile ilgili etiketler Twitter YouTube Afrika
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.