Amacı bakın neymiş!

Türkiye bir kişinini Türk bayrağını yakıp Atatürk'e hakaret ettiği görüntüler nedeniyle ayağa kalktı. Şahıs aynı zamanda 3 yaşındaki bir çocuğu istismar ettiğini de söyledi. Kısa sürede harekete geçen polis şahsı yakaladı ve ifadesi alınan zanlı tutuklandı.

Twitter'da A.Ş. isimli 18 yaşından küçük şahıs, paylaştığı videoda Türk Bayrağı'nı yırtıp Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile Özgecan Aslan'a hareketler yağdırdı. Ayrıca 3 yaşındaki bir çocuğa da cinsel istismarda bulunduğunu anlattı.

Şok edici görüntülerdan sonra şahısa #SapıkAlihanTutuklansın etiketi Twitter'da binlerca kişi tepki gösterdi.

İstanbul Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü Polisleri ise A.Ş. isimli şüpheliyi Kağıthane İlçesi'ndeki ikamet adresinde gözaltına aldı. Yapılan soruşturma kapsamında, İstanbul Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün hazırladığı araştırma raporunda Suça sürüklenen çocuk A.Ş., gözaltına alındıktan sonra ifadesi alınmak üzere Adliyeye sevk edildi, ardından da tutuklandı.

Öte yandan, şüphelinin ifadesinde paylaşımları fenomen olmak için yaptığını söylediği öne sürüldü.

Amacı bakın neymiş! ile ilgili etiketler skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.