Türk bayrağını öpüp aşağı indirdiler

İzmir'de yan yatan binadaki bir kediyi kurtarmak için itfaiye aracının sepetiyle 7'nci kata çıkan ekipler, 6'ncı katın balkonunda asılı duran Türk bayrağını alıp, öpüp katladı ve aşağı indirdi. Kedinin ise bulunamadığı öğrenildi.

Ege Denizi'nde, cuma günü saat 14.51'de meydana gelen merkez üssü İzmir'in Seferihisar ilçesi açıkları olan 6,6 büyüklüğünde depremde 17 bina tamamen yıkıldı. Halen 9 binanın enkazında arama kurtarma faaliyetleri sürüyor. Enkaz altındakilerin ailelerinin de umutlu bekleyişleri devam ediyor.

KEDİ KURTARMAK İÇİN ÇIKTILAR

Depremde, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Yılmaz Erbek Apartmanı'nın ilk iki katı çöktü. Yan yatan binanın çöken bölümlerinde arama kurtarma çalışmaları sürüyor. Binanın 7'nci katında bulunan evindeki kedisinin kurtarılmasını isteyen kişinin ihbarını değerlendiren ekipler, sepetli itfaiye aracılığıyla daireye çıktı. Evde arama yapan 2 kişilik ekip, kediyi bulamadı.

Türk bayrağını öpüp aşağı indirdiler

BAYRAĞI ÖPÜP KATLADI

Ekip, aynı yöntemle aşağı inerken 6'ıncı katın balkonunda Türk bayrağının asılı olduğunu gördü. Balkona yanaşan ekip, Türk bayrağını aldı. Bayrağı öpüp katlayan kurtarma ekibi aşağı indi.Kurtarma ekibinin bu hareketi takdir topladı.

DHA

Türk bayrağını öpüp aşağı indirdiler ile ilgili etiketler deprem İzmir Enkaz itfiaye bayrak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.