Türk bayrağını hedef yaptılar

Libya'da arkasına çok sayıda ülkeyi arkasına alarak meşru hükümeti devirmeye çalışan Hafter güçleri Türkiye'den yedikleri tokatı unutamadılar. Türkiye karşısında çil yavrusu gibi dağılan Hafter milisleri yaptıkları tatbikatta ne kadar aşağılık olduklarını bir kez daha gösterdiler. Hafter'in eşkiyaları tatbikatta hedef yaptıkları Türk bayrağını daha sonra da ayaklarının altına alıp çiğnediler...

Libya'da, Birleşmiş Milletler (BM) tarafından tanınan Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) İHA ve SİHA'larla destek veren Türkiye, darbeci Halife Hafter'in hayallerini bitirdi.

İHA ve SİHA'ların üstün başarısı sayesinde Ulusal Mutabakat Hükümeti, Hafter'e bağlı yüzlerce milisi etkisiz hale getirdi ve kritik bölgelerde kontrolü ele geçirdi.

Türkiye'nin bu desteği karşısında dağılan darbeci general Halife Hafter'in milisleri ne kadar aşağılık ve aciz olduklarını yaptıkları tatbikatta ortaya koydular.  


Tatbikatta Türk bayrağını hedef olarak kullanan Hafter milisleri daha sonra da yere atıp çiğnedi. 

Sosyal medyada hızla yayılan görüntü sadece Türkiye'de değil Libya'da da büyük tepki çekti.

Türk bayrağını hedef yaptılar ile ilgili etiketler Türk bayrağı Libya Hafter tatbikat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.