Türk askeri konvoyuna saldırı! PKK/YPG ve Esed güçleri beraber vurdu! Şehit ve yaralılarımız var

Terör örgütü YPG/PKK tarafından El Bab’ın batısında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait askeri konvoya saldırı düzenlendi. PKK/YPG ve Esed güçleri beraber saldırıyor. TSK, terör örgütü YPG/PKK hedeflerini yoğun şekilde topçu atışları ile vuruyor. Şehit ve yaralılarımız var. MSB'den açıklama bekleniyor.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Terör örgütü YPG/PKK tarafından Bab’ın batısında bulunan Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Havzan üssü yakınlarında askeri konvoya saldırı düzenlendi.

Havzan hattında üssün yakınında bulunan TSK aracına PKK/YPG güdümlü füze atışı yaptı. Daha sonra Esed güçleri ile PKK/YPG'nin ortak konuşlandığı bölgeden TSK üssüne topçu ve havan saldırıları gerçekleştirildi.

TÜRK ÜSLERİ PKK-VE ESED REJİMİNE ATEŞ KUSUYOR!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Bab’ın batısındaki Zoyan ve Şâla radarı hattında bulunan terör örgütü YPG/PKK hedeflerini yoğun şekilde topçu atışları ile vuruyor. Bab’dan Afrin’e bölgedeki TSK üsslerinden Halep’in kuzeyindeki Şahba bölgesinde (Tel Rıfat hattı) bulunan terör örgütü YPG/PKK hedeflerine topçu atışları yapılıyor.

Bölgeden gelen haberlere göre şehit ve yaralılarımız var. Saldırı ile ilgili Milli Savunma Bakanlığının açıklama yapması bekleniyor.

 

 

Türk askeri konvoyuna saldırı! PKK/YPG ve Esed güçleri beraber vurdu! Şehit ve yaralılarımız var ile ilgili etiketler Suriye Saldırı Türk Silahlı Kuvvetleri türk üssü pkk/ypg
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.