Turizm ve Tanıtma eski Bakanı İlhan Evliyaoğlu yaşamını yitirdi

Turizm eski Bakanlarından İlhan Evliyaoğlu yaşamını yitirdi. Evliyaoğlu, 44. Türkiye Hükümeti'nde Turizm ve Tanıtma Bakanı olarak görev almıştı. Evliyaoğlu için Ankara Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde tören düzenlenecek.

Turizm eski bakanlarından İlhan Evliyaoğlu hayatını kaybetti. Evliyaoğlu’nun venazesi Ankara Karşıyaka Ahmet Efendi Camii’nde kılınacak öğle namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

İLHAN EVLİYAOĞLU KİMDİR?

1929'da Çorum'da doğan Evliyaoğlu, Sadi Irmak başkanlığında kurulan 38. Türkiye Hükûmetinde Turizm ve Tanıtma Bakanı olarak görev aldı.

12 Eylül Darbesi sonrası kurulan 44. Türkiye Hükûmetinde Turizm ve Tanıtma Bakanı olarak görev almıştı.

Evliyaoğlu aynı hükûmette Kültür ve Turizm Bakanlığının birleştirilmesi sonrası 1983'e dek Kültür ve Turizm Bakanı sıfatıyla görev yaptı.

Evliyaoğlu 2002-2006 tarihleri arası Dedeman Holding’de Başkan Vekilliği de yaptı.

 

Turizm ve Tanıtma eski Bakanı İlhan Evliyaoğlu yaşamını yitirdi ile ilgili etiketler vefat ilhan evliyaoğlu eski turizm bakanı tanıtma öldü yaşamını yitirdi
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.