Turizm cennetinde otomobil fiyatına kiralık oda

Geçtiğimiz yıllarda bir ayran ve lahmacun fiyatının 118 TL'ye ulaştığı Bodrum'da bu yıl da fiyatlar astronomik seviyelere yaklaştı. Bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte rezervasyon doluluk oranları patladı. Ancak Bodrum'da bu yıl da tatil yapmak oldukça maliyetli. Otellerin bir gecelik fiyatı 158 bin TL'ye dayandı...

Bayram tatilinin yaklaşmasıyla birlikte turistik bölgelerdeki otellerin doluluk oranı da yüzde 100'e ulaştı. Astronomik fiyatlarıyla bilinen Bodrum'da fiyatlar bu yıl da şaşırtmadı.

Otellerin fiyatı ise 1000 TL'den başlayıp 158 bin TL'ye kadar çıktı. Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Marka otellerde gecelik oda fiyatı, 10 bin euroya kadar çıkıyor. Otellerde şu an doluluk söz konusu. Rezervasyonsuz gelmeyin" dedi.

TEK GECESİ 158 BİN TL'YE YÜKSELDİ

Gözde bölgede tek gecelik konaklama, bazı otellerde 158 bin TL'ye kadar çıktı. Bodrum otellerinde yüzde 100 doluluk beklediklerini dile getiren Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, "Turistik tesisler tiplerine göre değişkenlik göstermektedir. Her şey dahil ya da oda-kahvaltı şeklinde hizmet veriliyor. Gecelik kişi başı 1000 TL'den başlayan oteller olduğu gibi 8 bin TL'ye de oteller var. Marka otellerde gecelik oda fiyatı, 10 bin euroya (158 bin TL) kadar çıkıyor" dedi.

Turizm cennetinde otomobil fiyatına kiralık oda ile ilgili etiketler Bodrum tatil bayram tatili
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.