Turistlerin taksici isyanı: Kısa mesafeye 160 lira istedi, taksimetreyi açmadı

Taksim'de turistler taksicilerin tutumuna isyan etti. Turistle para konusunda anlaşamayan taksici, başka bir aileyle de anlaşamayınca onları indirdi. Taksimetreyi açmayan taksicinin Mecidiyeköy'e götürmek için 160 lira istediği öğrenildi.

Beyoğlu Taksim Meydanı'nda turist müşteri ile para konusunda anlaşamayan taksici onu almayıp daha sonra aldığı turist aile ile de anlaşamayınca onları indirdi. Turistler, "Sürücüye Mecidiyeköy'de bir AVM'ye gitmek istediğimizi söyledik, taksimetre açmak istemedi, önce 160 sonra 80 lira istedi" dedi.

Turistlerin taksici isyanı: Kısa mesafeye 160 lira istedi, taksimetreyi açmadı

TAKSİMETREYİ AÇMIYORLAR

Taksim Meydanı'nda çarşamba günü bir turist durduğu taksiye binmek istedi. Taksi sürücüsü, turist ile taksimetreyi açmadan pazarlık etti. Taksici ücret konusunda anlaşamadığı turisti aracına almadı. 10 metre ileride duran aynı taksiye turist bir aile bindi bir süre hareket etmeden turistlerle pazarlık yapan taksici hareket ettikten 2-3 metre sonra durarak ücret konusunda anlaşamadığı bu aileyi de aracından indirerek uzaklaştı.

Turistlerin taksici isyanı: Kısa mesafeye 160 lira istedi, taksimetreyi açmadı - Resim : 2

Turistler, "Sürücüye Mecidiyeköy'de bir AVM'ye gitmek istediğimizi söyledik, taksimetre açmak istemedi, önce 160 sonra 80 lira istedi" diye konuştu.

Turistlerin taksici isyanı: Kısa mesafeye 160 lira istedi, taksimetreyi açmadı - Resim : 3

 

Turistlerin taksici isyanı: Kısa mesafeye 160 lira istedi, taksimetreyi açmadı ile ilgili etiketler Taksim Beyoğlu Taksici Turist Mecidiyeköy taksimetre
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.