Turistlerin feci ölümü! Tatile geldiler, otomobilin altında metrelerce sürüklendiler

Polonya'dan Antalya'ya tatile gelen turist çift, alışveriş dönüşü yolun karşısına geçmek isterken otomobilin altında kaldı. Aşırı hızlı otomobille 70 metre sürüklenen Polonyalı çift feci şekilde can verdi.

Antalya'da yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu biri kadın iki turist, otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi. Kazaya karışan kiralık otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, kaza sonrası gözaltına alındı.

Turistlerin feci ölümü! Tatile geldiler, otomobilin altında metrelerce sürüklendiler

Alanya'nın Konaklı mahallesinde akşam saat 23:30 sıralarında meydana gelen kazada; alışveriş yaptıktan sonra otellerine dönmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu Maksym Marek Jasinskı (29) ve Katarzyna Anna Hegerle'ye (24), Antalya'dan Alanya istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen 07 NA 4487 otomobil çarptı.

Turistlerin feci ölümü! Tatile geldiler, otomobilin altında metrelerce sürüklendiler - Resim : 2

Aşırı hızlı olan otomobilin çarptığı iki turist çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenirken otomobil ise ancak 200 metre sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde iki turistin de hayatını kaybettiği belirlendi.

Turistlerin feci ölümü! Tatile geldiler, otomobilin altında metrelerce sürüklendiler - Resim : 3

Cesetler adli tıp kurumu morguna kaldırılırken otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Turistlerin feci ölümü! Tatile geldiler, otomobilin altında metrelerce sürüklendiler ile ilgili etiketler Alanya Trafik kazası polonyalı turistler Maksym Marek Jasinskı Katarzyna Anna Hegerle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.