Turistlerin doldurduğu İstiklal Caddesi salgın öncesine döndü

Taksim ve İstiklal Caddesi, tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan pazar günü turistlere kaldı. İstiklal Caddesi'ne gelen turistlerin maske ve sosyal mesafe kurallarına uymadığı görüldü.

Kademeli normalleşme kapsamında pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulan turistler Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'ni doldurdu.

Turistlerin doldurduğu İstiklal Caddesi salgın öncesine döndü

Caddede yoğunluk yaşanırken, turistlerin çoğunluğunun maske takmadığı ve sosyal mesafe kuralını hiçe saydığı görüldü. Bazı turistler kameralar tarafından kaydedildiğini görünce özür dileyerek çantalarındaki maskelerini çıkarıp takarken, bazıları aldırış etmeyip maske takmadan yoluna devam etti.

Turistlerin doldurduğu İstiklal Caddesi salgın öncesine döndü - Resim : 2

Maske takmayan insanların çoğunlukta olduğu İstiklal Caddesindeki yoğunluk koronavirüs salgını öncesi günlerini aratmadı.

Turistlerin doldurduğu İstiklal Caddesi salgın öncesine döndü ile ilgili etiketler İstiklal Caddesi maske Taksim Meydanı sokağa çıkma kısıtlaması turistler sosyal mesafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.