Turistler İstiklal Caddesi'ni doldurdu

Pazar günü uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında İstiklal Caddesi'ne turistler akın etti. Sosyal mesafenin unutulduğu caddede gezenlerin çoğunun maske takmadığı gözlendi. Bu görüntüler salgın öncesi günleri hatırlattı.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Türkiye genelinde Pazar günü sokağa çıkma kısıtlamasının geçerli olacağı kararlaştırılmıştı. Bugün İstanbul Beyoğlu’nda bulunan İstiklal Caddesi'nde de kısıtlamadan muaf olan turistlerin maske takmayıp, sosyal mesafe kuralına riayet etmedikleri görüldü.

İstiklal Caddesi'ndeki turist yoğunluğu salgın öncesi günleri hatırlatırken, caddede bulunanların çoğunluğunun maske takmadığı, maskesi olanların da ağzı yerine koluna taktığı görüldü.

İHA

Turistler İstiklal Caddesi'ni doldurdu ile ilgili etiketler İstiklal Caddesi maske yoğunluk koronavirüs salgını turistler sosyal mesafe

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.