Turhan Kaya kimdir? Neden öldü? Turhan Kaya kaç yaşındaydı?

Turhan Kaya kimdir? Çemberimde Gül Oya ve Binbir Gece gibi dizilerde yer alan başarılı oyuncu Turhan Kaya yaşamını yitirdi. Acı haber sevenlerini yasa boğdu. Birçok kişi Turhan Kaya'nın kim olduğunu ve neden öldüğünü merakla arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. Peki, Turhan Kaya kimdir? Neden öldü? Turhan Kaya kaç yaşındaydı? Detaylar haberimizde...

Turhan Kaya kimdir? Dizi ve sinema oyuncu olarak tanınan ve Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı ‘Ordinaryüs’ karakteriyle akıllara kazınan usta oyuncu Turhan Kaya hayatını kaybetti. Kaya'nın ölüm haberi sanat camiasını ve sevenlerini yasa boğdu. Çoğu kişi Turhan Kaya'nın neden öldüğünü merakla araştırmaya başladı. Peki, Turhan Kaya kimdir? Neden öldü? Turhan Kaya kaç yaşındaydı? Detaylar haberimizde...

Son dakika: Kurtlar Vadisi'nin Ordinaryüs lakaplı oyuncusu Turhan ...

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde canlandırdığı ‘Ordinaryüs’ karakteriyle tanınan usta oyuncu Turhan Kaya, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

TURHAN KAYA KİMDİR?

Turhan Kaya 1951 yılında dünyaya geldi. Yeditepe Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema Bölümünde eğitim gördü. 2011 senesinde bir dönem İngiltere York st John Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almış ardından İtalya’da Creative chaos’da performans eğitimini tamamladı. 

Turhan Kaya bugüne kadar Kurşun Yarası, Çemberimde Gül Oya, Binbir Gece, Doktorlar, Bıçak Sırtı, Kurtlar Vadisi Pusu, Menekşe ile Halil, Tatlı Bela Fadime, Dedektif Biraderler, Melekler Korusun, Bu Kalp Seni Unutur mu?, Masumlar ve Şahsiyet gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca Ayhan Hanım ve Üç Kuruş isimli filmlerde de çeşitli karakterleri canlandırdı.

2019 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide Cengiz Erkmen karakterine hayat vermişti. 

Turhan Kaya kimdir? Neden öldü? Turhan Kaya kaç yaşındaydı? - Resim : 2

Turhan Kaya kimdir? Neden öldü? Turhan Kaya kaç yaşındaydı? ile ilgili etiketler Koronavirüs Korona oyuncu ölüm 2020 film turhan kaya neden oldu ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.