Turgay Yıldız'ın ailesinden o iddialara yanıt: Vefatının sebebi kalp rahatsızlığı

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız'ın vefatı ile ilgili çıkan iddialar sonrası ailesinden açıklama geldi. Ünlü sanatçının ailesi, Turgay Yıldız'ın vefatının nedeninin kalp rahatsızlığı olduğunun altını çizerek, koronavirüs aşısı ile bir bağlantısının bulunmadığını vurguladı.

Geçirdiği kalp spazmının ardından Ankara'da tedavi gördüğü hastanede vefat eden tiyatro sanatçısı Turgay Yıldız'ın ailesi, sanatçının ölümüyle ilgili iddialar sonrası kamuoyuna bir açıklama yaptı.

56 yaşındaki Turgay Yıldız, 24 Haziran'da İstanbul'da geçirdiği kalp spazmı nedeniyle Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alındı. Yıldız, bir süre sonra ailesinin yaşadığı Ankara'ya sevk edildi. Ankara Şehir Hastanesi'nde tedavisi devam eden Yıldız, 22 Temmuz sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

"VEFATIN AŞIYLA İLGİSİ YOK"

Yıldız'ın ailesi Twitter'dan yaptığı paylaşımda, sanatçının vefatına neden olan hastalığın hikayesini anlattı ve bazı iddialara cevap verdi. Açıklamada, Turgay Yıldız'ın vefatının Kovid-19 ve aşı kaynaklı olduğu yönündeki iddiaların doğru olmadığı belirtildi. Sanatçının daha önce de kalp damar rahatsızlığı olduğu kaydedildi. Öte yandan açıklamada Yıldız^ın kalp krizi geçirmeden 45 gün önce aşı olduğu belirtildi. Açıklamanın tamamı şöyle:

Turgay Yıldız'ın ailesinden o iddialara yanıt: Vefatının sebebi kalp rahatsızlığı

 

 

Turgay Yıldız'ın ailesinden o iddialara yanıt: Vefatının sebebi kalp rahatsızlığı ile ilgili etiketler vefat Turgay Yıldız aşı kalp
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.