Turgay Güler'den çok konuşulacak Yılmaz Özdil anketi...

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, takipçilerine "Beş liralık kitabını 2 bin 500 liraya 'Atatürk istismarcılığıyla' satışa sunana ne denir?" sorusunu yöneltti. İşte yanıtlar...

Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, Atatürk sömürüsüne devam ediyor. Özdil'in çıkardığı Mustafa Kemal kitabının özel baskısı 2 bin 500 liradan satışa sunulurken, bu durum sosyal medyada büyük tepki çekti.

Geçtiğimiz aylarda çıkardığı "Mustafa Kemal" isimli kitabıyla adından söz ettiren Yılmaz Özdil bu sefer aynı kitabın özel baskısını satışa sundu.

Ancak 1881 adet basılan kitabın fiyatı dudak uçuklattı. Özel deri ciltleme işlemleri ve farklı tekniklerin kullanıldığı belirtilen kitap 2 bin 500 TL'ye satışa sunuldu. Satışın duyurulmasının ardından Yılmaz Özdil ve yayınevine büyük tepki geldi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat kaleme aldığı 'Nutuk' eserinin bile 20 TL'yi aşmayan fiyata sahip olduğu, buna karşın Yılmaz Özdil'in "Atatürk" sömürüsü ile büyük kazanç elde ettiği eleştirisi getirildi.

Turgay Güler'den çok konuşulacak Yılmaz Özdil anketi...

TWITTER'DA YILMAZ ÖZDİL ANKETİ

Diğer yandan, 2500 TL'lik kitap skandalını "Milyonluk istismar" başlığı ile bugün manşetine taşıyan Güneş gazetesinin genel yayın yönetmeni Turgay Güler'den de dikkat çeken bir adım geldi.

Sosyal medyada bir anket başlatan Güler, takipçilerine "Beş liralık kitabını 2 bin 500 liraya 'Atatürk istismarcılığıyla' satışa sunana ne denir?" sorusunu yöneltti.

Binlerce katılımcının oy verdiği ankette, "Öz Tosuncuk" şıkkı, "Yeni Parsadan" şıkkına büyük fark atarak çoğunluğu elde etti. Güler, anketin nihai sonuçlarını önümüzdeki saatlerde açıklayacak...


 

 

Turgay Güler'den çok konuşulacak Yılmaz Özdil anketi... ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Sözcü Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.