Turgay Güler'den Fatih Portakal'a açık teklif!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal, İBB Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Valisi'ne yönelik hakarette bulunmadığına ilişkin sözlerini dün canlı yayında yaptığı açıklama ile çürüttü. İmamoğlu'nun valiye hakaretini görüntülerde izlediğini ifade eden Portakal görüntüleri yayınlamama gerekçesini ise RTÜK cezasına bağladı. GÜNEŞ Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler bu açıklama sonrası Portakal'a samimi bir çağrıda bulundu. Güler, "eğer samimiysen görüntüleri ver ben yayınlarım" dedi..

Fatih Portakal dün Fox TV Ana Haber'de, Ekrem İmamoğlu'un Ordu Valisi Yavuz'a "İt" dediği videoyu izlediğini belirterek, "O görüntüyü izlememiş olsaydım o cümleleri etmezdim. Hakaret ettiği cümleleri duyarken gerçekler üzerine bunu söylüyordum." demişti. Görüntüleri yayınlamamasına ilişkin olarak da "Kulaklarımın ne duyduğunu ben biliyorum çünkü RTÜK denilen bir kurul var ve bazı ifadeleri yayınladığınızda basın yoluyla bu hakaretin yayılması kapsamında alıp size uyarı ceza verebiliyor. Ben böyle bir gerçekliği duymasam 6 Haziran günü o cümleleri kurabilir miyim?" ifadesini kullanmıştı.

Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler görüntüleri yayınlamamasını RTÜK'ün cezasına bağlayan Portakal'a sosyal medyadan bir teklifte bulundu.

Görüntüleri portakaldan isteyen Güler, "İşte sana teklifim @fatihportakal
RTÜK endişesiyle yayınlamadığını söylediğin o rezil görüntüleri ver bana ben yayınlarım.
#TurgayGülerYayınlar
Bedeli ne olursa olsun
Hadi samimiysen gönder" dedi. 

Turgay Güler'den Fatih Portakal'a açık teklif!

Turgay Güler'den Fatih Portakal'a açık teklif! ile ilgili etiketler Ordu Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.