Turgay Güler: Kaftancıoğlu'na tepki gösteren vekillere disiplin yolu gözüktü

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun açıklamaları sonrası partide patlak veren 'Atatürk' krizine değindi. Güler, bir CHP'li dostundan edindiği bilgiye göre; Kaftancıoğlu'nun sözlerine tepki gösteren vekillere disiplin yolunun gözüktüğünü aktardı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun, Atatürk'e 'Atatürk' demek yerine 'Gazi Mustafa Kemal' demeyi tercih ettiğini açıklaması üzerine parti karıştı.

Kaftancıoğlu'na vekiller başta olmak üzere çok sayıda partiliden de tepki geldi. Tepkilerin artması üzerine yazılı bir açıklama yapan Canan Kaftancıoğlu, söz konusu haberi gündeme taşıyan Sözcü'yü suçladı. 

''TEPKİ GÖSTEREN VEKİLLERE DİSİPLİN YOLU GÖZÜKTÜ''

Tüm bu gelişmeler gündemin üst sıralarında yer alırken Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler'den flaş bir iddia geldi. 

Güler, Twitter hesabından bir CHP'li dostunun kendisine aktardığı 'kulis' bilgisini paylaştı.

Akşam yazarı, paylaşımında CHP MYK'da Kaftancıoğlu meselesinin açıldığını vurgulayarak, ''Genel Başkan yardımcısı Veli Ağbaba ' Canan Hanımın sözlerinde SORUN YOK! Asıl sorun ona tepki veren milletvekillerimizde' diyor. Sanırım o vekiller için disiplin yolu gözüktü.'' ifadelerini kullandı.

Turgay Güler: Kaftancıoğlu'na tepki gösteren vekillere disiplin yolu gözüktü

Kaftancıoğlu'na tepki gösteren isimler arasında Tuncay Özkan, Hüsnü Bozkurt, Haluk Pekcan gibi vekiller yer alıyor.

 

Turgay Güler: Kaftancıoğlu'na tepki gösteren vekillere disiplin yolu gözüktü ile ilgili etiketler CHP Canan Kaftancıoğlu Turgay Güler Atatürk soruşturma vekil chp myk disiplin
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.