Turgay Güler: Bir çuval inciri berbat ettiler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk yayınında gazetecilerin pasif kalması eleştirilerin hedefi oldu. Bugünkü köşe yazısında o yayını kaleme alan Akşam yazarı Turgay Güler, "Gazeteciler toplasan dokuz dakika ya konuştu ya konuşmadı. Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir çuval inciri berbat ettiler." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, pazartesi akşamı Habertürk TV'ye konuk oldu.

Kübra Par'ın moderatörlüğündeki canlı yayında Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veysi Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, Sedat Peker'in iddialarına tek tek yanıt verdi.

O yayında gazetecilerin pasif kalması ise eleştirilerin hedefi oldu. Gazetecilere bir eleştiri de Akşam yazarı Turgay Güler'den geldi.

'Yeter ki kötülük olsun' başlıklı bir yazı kaleme alan Güler, "Gazeteciler çok pasifti. O soru öyle sorulmamalıydı. Sıkıştırmayı beceremediler. İsmail tutuktu. Merdan şaşırttı. Mehmet Akif programda yoktu. Veysi yalandan sordu. Kübra programı yönetemedi." dedi.

"GAZETECİLER SORDU, SOYLU CEVAPLADI."

Gazetecilerin toplasan 9 dakika konuşamadığına dikkat çeken Güler, "Ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir çuval inciri berbat ettiler. O soruya cevap veremedi.Köşeye sıkıştı. Kaçtı... Sustu... Çarpıttı... Uzattı... Aslında her şey hepimizin gözünün önünde olmadı mı? Hepimiz izlemedik mi? Gazeteciler sordu, Soylu cevapladı." ifadesini kullandı.

Bir kısım muhalifin Bakan Soylu'ya yönelik eleştirilerine de değinen Güler, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Merdan ve İsmail'e çok güveniyorlardı lakin tam bir hayal kırıklığı yaşadılar.

Kahroldular.

Saç baş yoldular.

Program öncesinde sosyal medyada 'hadi İsmail hadi Merdan bitir bu işi' sloganları atıyorlardı.

Ye onu rezil et.

Köşeye sıkıştır.

Kıpraşacak hali kalmasın.

Terlet.

Çıldırt.

Paniklet.

Perişan et.

Vah ki vah!

Oysa o programda Soylu'nun işi bitirilmeliydi. Sokağa çıkamayacak hale getirilmeliydi.

Olmayınca delirdiler, gazetecilere saldırdılar. Sonra da başladılar kirletmeye.

Çünkü kötüler.

Hep birlikte ekran karşısına geçip Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı'nın bir suç örgütü lideri karşısında mağlup olmasını beklediler.

İftiraların gerçek çıkması için dua ettiler.

Çünkü kötüler.

'Peker doğru söylüyor, devletin bakanı yalan söylüyor' dediler.

Hırsları gözlerini, nefretleri kalplerini karartmış.

Çünkü kötüler."

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Turgay Güler: Bir çuval inciri berbat ettiler! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Habertürk İçişleri Bakanı Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.