Turgay Demir ile Kadir Çetinçalı arasında seviyesiz polemik

Beşiktaşlı spor gazetecisi Turgay Demir ile Galatasaray muhabiri ve kongre üyesi Kadir Çetinçalı, Taylan Antalyalı'nın giydiği tişört yüzünden birbirine girdi. Twitter'de karşılıklı ağıza alınmayacak hakaretler yağdıran ikili pes dedirtti.

Galatasaray'ın milli orta saha oyuncusu Taylan Antalyalı'nın "Powered by pride" (Gururla destekliyorum) yazan tişört giymesi, sosyal medyada günün en çok tartışılan konusu oldu. LGBT aktivistlerine Onur Günü'nde destek veren Taylan'ı linç edenlerden biri de Beşiktaşlı spor gazetecisi Turgay Güler oldu. Güler, TV 100'deki programda ve Twitter hesabında "artık milli takımda oynatılmasın" diyerek tepki gösterdi.

GALATASARAY'DAN SES YOK

Galatasaray kulübü futbolcusunu linç edenlere cevap vermedi ancak GS TV sunucusu "Seninle gurur duyuyoruz" sözleriyle Taylan'a destek oldu. DHA'nın tecrübeli Galatasaray muhabiri Kadir Çetinçalı'nın "Aklıma geldikçe çıldırıyorum, Taylan Antalyalı gibi Dünya Beyfendiye çamur atan iki sefil yaratığa, Galatasaray Kulübü ve Galatasaraylılar Dünyayı dar etmez ise hepimize yazıklar olsun. Medya bu tür pisliklerden ne yapıp, edip arındırmalı" şeklindeki paylaşımına sinirlenen Turgay Demir, üzerine alıp "Haddini bil" deyince ortalık karıştı.

Gecenin sonunda Turgay Demir meslektaşını engelleyince gerginlik de azalarak bitti.

Turgay Demir ile Kadir Çetinçalı arasında seviyesiz polemik

Turgay Demir ile Kadir Çetinçalı arasında seviyesiz polemik ile ilgili etiketler Galatasaray Turgay Demir Taylan Antalyalı LGBT kadir çetinçalı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.