Turgay Ciner yine FETÖ duvarına çarptı!

Show TV ve Habertürk'ün sahibi ünlü iş adamı Turgay Ciner'in medyadaki varlığına son darbeyi Nihat Genç mi indirecek? Genç'in "Çarpışma" dizisiyle ilgili FETÖ iddiaları Ciner'in başını bir kez daha ağrıtacağa benziyor...

Ciner Medya Grubu, Kenan Tekdağ yönetimindeki Habertürk'ün bünyesine FETÖ'cülerin sızmasına göz yumulması nedeniyle uzun süre tepkileri üzerine çekti.

FETÖ'nün medya yapılanmasının, özellikle Habertürk TV'deki operasyonel haberleri Ciner Medya Grubu'nun sahibi Turgay Ciner'in de başını çok ağrıttı.

15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında yürütülen soruşturmalar neticesinde, Ciner Medya Grubu bünyesindeki çok sayıda FETÖ'cü gazeteci tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ancak grup, üzerindeki FETÖ izini bir türlü silemedi. 

HABERTÜRK GAZETESİ'Nİ KAPATMIŞTI

Bu nedenle, Turgay Ciner'in medyadaki tüm varlıklarını satıp sektörden çekilmeyi planladığı uzun süredir kulislerde konuşuluyordu. Fakat Ciner, televizyon ve gazetelerine alıcı bulamadığı için henüz bu amacını gerçekleştiremedi. Ciner, maddi kayıpları önlemek içinse,  gazetesi Habertürk'ü bir süre önce kapatmıştı.

HİÇ BEKLEMEDİĞİ YERDEN BİR DARBE DAHA ALDI

Oğuz Usluser, Cuma Ulus ve Abdullah Kılıç gibi FETÖ'cü gazetecilerin operasyonlarına uzun süre göz yuman Ciner Grubu, FETÖ soruşturmalarında bu şahısların tutuklanmaları ile FETÖ virüsünden bir nebzede olsa kurtulmuştu.

Ancak "FETÖ'den kurtuldum" diyerek rahat bir nefes alan Turgay Ciner bu kez hiç beklemediği yerden darbe aldı!

ÇARPIŞMA FETÖ DUVARINA ÇARPTI!

Habertürk'ten FETÖ'cüler temizlense de, bu kez, büyük umutlarla ve olağanüstü bütçe ile iddialı bir şekilde yayına hazırlanan Show TV'nin Çarpışma dizisi FETÖ duvarına çarptı.

ÇARPIŞMA YHT KAZASI İLE BAĞLANTILI MI?

Bir süredir Nihat Genç'in, dizide FETÖ'ye ilişkin subliminal mesajlar verildiğini gündeme getirmesi gözleri bir kez daha Ciner Grubu'na çevirdi. Genç'in tespitleri kamuoyunda büyük yankı uyandırırken son olarak dizinin Ankara'da meydana gelen YHT kazası ile bağlantısı olduğu iddiası bardağı taşıran son damla oldu!

TURGAY CİNER DİZİYİ YAYINDAN KALDIRACAK MI?

Turgay Ciner'in yaşananlar nedeniyle dizi ekibine çok öfkeli olduğu öğrenildi.

Uzun süredir Show TV'yi elinden çıkarmak isteyen fakat alıcı bulamayan Turgay Ciner'in bu yaşananların ardından dizinin fişini çekeceği ve kanalın satışı için müşteri arayışına hız vereceği belirtiliyor.

Bir süre önce Türkiye'den ayrılarak Londra'ya yerleşen Turgay Ciner'in medya sektöründen tamamen çekilerek emlak, enerji ve maden sektöründeki yatırımlarına yoğunlaşmak istediği de konuşulanlar arasında.

HABERTÜRK BİNASININ SATIŞI ZORA GİRDİ

Öte yandan Ciner Medya Grubu'nun Taksim'deki ana binadan taşınma işlemleri de yaşanan yeni gelişmelerin ardından askıya alındı. 

SuperHaber daha önce Taksim'deki Ciner Medya binasının Medipol Hastanesi'ne satılacağını duyurmuştu. Ancak hastane yönetiminin binayı satın almaktan vazgeçtiği öğrenildi. Bu nedenle Show TV, Habertürk'ün Sefaköy'e taşınma planı tamamen iptal oldu. Grubun, küçük bir bölümünün ise Şişhane'deki ek binaya taşınabileceği belirtiliyor. 

SÜRPRİZ ALICI

Ayrıca Taksim'deki binanın satışı için sürpriz bir alıcı devreye girdi. Almanya Başkonsolosluğu, Taksim'deki binalarının artık yetersiz kalması nedeniyle Ciner Grubu ile Habertürk binasının satın alınması için görüşmelere başladı.

 HABERTÜRK'Ü SUUDİ ARABİSTAN MI SATIN ALACAK?

Yine ilk kez SuperHaber'in duyurduğu gibi Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nun da taşınması gündemde. Suudi Arabistan yönetiminin İstanbul'da yeni bir bina arayışında olduğu biliniyor. Ciner Medya Grubu binasının yeniden satışa çıkarılması üzerine Suudi Arabistan'ın da bu binaya talip olabileceği belirtiliyor. /SuperHaber

Turgay Ciner yine FETÖ duvarına çarptı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.