Türev Uludağ nasıl zayıfladı?

Seksenler dizisinde Mahmut karakteriyle tanınan ve Exxen kanalında ‘Nasıl Zayıflarım’ adlı programı sunan aşçı Türev Uludağ, 5 ayda tam 63 kilo verdi. Peki, Türev Uludağ nasıl zayıfladı?

Seksenler adlı unutulmaz diziden tanıdığımız isimlerden Türev Uludağ bugünlerde Acun Ilıcalı’nın kanalı Exxen platformunda ‘Nasıl Zayıflarım’ adlı programının sunuculuğunu yapıyor. 161 kilodan 98 kiloya kadar düşen Uludağ, bu zorlu zayıflama sürecinde neler yaşadıklarından bahsedere bazı ipuçları vermeyi de ihmal etmiyor.

5 AYDA 63 KİLO

Bu zamana kadar pek çok programda sunuculuk yapan Türev Uludağ sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı son paylaşımında kilolu ve zayıf halini birleştirdi. Değişimi ile herkesi şaşkına çeviren Uludağ paylaşımında, "İnadı olmayanın muradı olmaz. 161 kg başladığım bu hikaye de sona geldik. 5 ayda tam 63 kg verdim ve 98 kiloya düştüm. Gerçek bir hayat deneyimi oldu benim için" ifadelerine yer verdi.

Türev Uludağ nasıl zayıfladı?

Beraber yayın yaptığı arkadaşlarından da tam destek alan Uludağ’ın en yakın arkadaşlarından Survivor şampiyonu Çağan Atakan Arslan da “Bu bir başarı hikayesidir. Ve bilirsiniz ki biz iz bırakan hikayeler yazmayı severiz” notunu düştü.

Türev Uludağ nasıl zayıfladı? ile ilgili etiketler Türev Uludağ Nasıl Zayıflarım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.