Türbede çekilen TikTok videosu sosyal medyada büyük tepki çekti!

Sosyal medya platformu olan TikTok'ta mübarek Ramazan ayında dikkat çekmek için türbeye girip ilginç mimiklerle dans eden Çiğdem Hazar Şeker isimli kullanıcının videosu büyük tepki çekti.  Ramazan ayında İslami değerlerle dalga geçtiği için büyük tepki gösterilen H.Ş. isimli genç kadın gözaltına alındı.

Dini değerleri alaya alacak şekilde açık kıyafetlerle türbeye giren bir TikTok kullanıcısı eline Kur'andan ayetlerin yer aldığı dini kitabı alarak dans etti. Görüntüler sonrası sosyal medya kullanıcıları videoyu şikayet etti.

Türbede çekilen TikTok videosu sosyal medyada büyük tepki çekti!

 

AÇIK KIYAFETLERLE GİRİP TÜRBEYİ ÖPTÜ

Adana'da çekildiği öne sürülen söz konusu görüntülerde, Çiğdem Hazar Şeker kullanıcı adına sahip olan TikTok kullanıcısının açık kıyafetlerle türbeye girerek eline bir Kur'an aldığı görüldü. Daha sonra farklı mimikler yaparak arka planda çalan ilahiye eşlik eden Şeker, türbeye yaslanarak öptü. Video, sosyal medya kullanıcılarının da büyük tepkisini çekti.

Türbede çekilen TikTok videosu sosyal medyada büyük tepki çekti! - Resim : 2

Türbede çekilen TikTok videosu sosyal medyada büyük tepki çekti! - Resim : 3

GÖZALTINA ALINDI

Ramazan ayında İslami değerlerle dalga geçtiğ için tepki gösterilen H.Ş. isimli genç kadın, akşam saatlerinde gözaltına alındı. H.Ş.'nin sorgusu tamamlandıktan sonra Türk Ceza Kanunu'nun (TCK) 216'ncı maddesi gereği 'Dini değerleri alenen aşağılama ' suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Türbede çekilen TikTok videosu sosyal medyada büyük tepki çekti! ile ilgili etiketler TikTok türbe tiktok videosu Çiğdem Hazar Şeker
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.